Badkamers

De specialist voor het verbouwen of vernieuwen van jouw badkamer.

NIMIT is jouw installateur

Badkamers

Haal het maximale uit jouw badkamer

Voordat je aan een renovatie van jouw badkamer begint is het verstandig om jezelf te verdiepen in de mogelijkheden. Zodat je voor jezelf een goed beeld creëert van jouw nieuwe badkamer.

Wat is jouw stijl?

Je renoveert je badkamer niet iedere dag, kies daarom zorgvuldig jouw ultieme badkamer rustig uit. Als je van een landelijke stijl houdt kun je bijvoorbeeld gaan voor een stortdouche, veel groen en natuurlijk materiaal zoals hout. Wil je liever een luxe uitstraling? Kies dan voor lichte kleuren, veel strakke lijnen en bijvoorbeeld een marmeren vloer.

Éen onderdeel maakt het verschil

Laat je mooiste meubel of accessoire eruit springen door middel van een andere kleur, vorm of stijl. Hierdoor creëer je een middelpunt en valt dit onderdeel bij binnenkomst direct op.

Creëer licht in de badkamer

Zonlicht helpt je niet alleen om je dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen, maar kan ook een extra positieve sfeer aan je badkamer te geven. Dit los je natuurlijk op door raamwerk, mocht dit niet lukken kies dan voor een grote spiegel die het licht weerkaatst. Lichte tinten weerkaatsen namelijk meer licht dan donkere tinten.

Zoveel te kiezen bij een nieuwe badkamer, dat begrijpen we maar al te goed.

Daar waar de badkamer vroeger niet meer was dan een wasruimte, is het nu dé plek in huis om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar een badkamer die perfect bij jou past. Van het design tot aan de functionaliteiten, gecombineerd met onze vakkundigheid én uitgevoerd naar jouw wensen. Wij bewerkstelligen het graag voor jou.

Wil jij jouw badkamer nieuw leven in blazen of compleet renoveren? Dat is de eerste vraag die jij jezelf moet stellen. Vaak hangt dit natuurlijk af van de wensen die jouw badkamer heeft. Wij nemen iedere klus aan voor jouw verbouwing of renovatie, wij verbouwen of renoveren jouw badkamer van A tot Z. Van begin tot het einde staan wij voor jou klaar, van het ontwerp tot aan installatie inclusief timmer- stuc- en tegelwerk. Op deze manier kun jij onbezorgd vertrouwen op een professionele uitvoering, en na oplevering kunt genieten van een compleet nieuwe of deels gerenoveerde badkamer.

Complete renovatie

Het woord zegt het al, bij een renovatie van jouw badkamer komt vanzelfsprekend meer werk kijken. Een compleet nieuwe badkamer heeft natuurlijk de grootste impact, het is de meest ingrijpende manier om een nieuwe badkamer te ontwikkelen. De badkamer wordt volledig gestript en daarna helemaal opnieuw, naar jouw wensen, weer opgebouwd. De werkzaamheden gaan van sloopwerk tot afwerking en van elektrawerk tot aan de installatie. Wij doen er alles aan om van jouw badkamer het complete plaatje te maken. Deze werkzaamheden worden stap voor stap uitgewerkt en vantevoren met jou besproken. Hier zit veel werk in en tijd, het is ook een optie waarbij de meeste kosten gaan gemoeid.

Gedeeltelijke verbouwing

Is een algehele, spiksplinternieuwe verbouwing iets teveel van het goede? Dan kun je overwegen om voor een gedeeltelijke renovatie te gaan. Je kiest er dan voor om specifieke onderdelen van de badkamer aan te pakken. Een badkamerrenovatie kan jouw huidige badkamer een opfrisbeurt geven waardoor de badkamer er weer als nieuw uitziet of een nieuwe uitstraling krijgt. We hebben het bij een gedeeltelijke renovatie over bijvoorbeeld nieuw tegelwerk, een andere douche, nieuw meubilair of maatwerk of een nieuwe wastafel. Op deze manier ben je niet de kosten kwijt zoals bij een gehele renovatie, maar geniet je toch van het gevoel van een nieuwe badkamer.

Wat komt er bij kijken?

Er komt veel kijken bij een verbouwing van jouw badkamer. Het is dan ook goed om te weten wat je kunt verwachten tijdens dit project. Een van de grootste verbouwingen in jouw woning is een badkamerverbouwing.

Het aanbod is oneindig en de keuze niet altijd eenvoudig. Geen paniek, wij bieden de helpende hand.

Onze badkamers

Onze werkwijze

Samen ontwerpen we jouw ideale situatie.

De adviesfase is een van de belangrijkste fases. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen we niet alleen aan jouw wensen voldoen, maar kunnen we je ook deskundig begeleiden bij het maken van keuzes.

01

Wij gaan aan de slag met jouw waardevolle installatie.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de installatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met jou. Op deze manier heb jij hier zo min mogelijk hinder door.

02

De oplevering vindt plaats.

Je bent verzekert van een betrouwbare, efficiënte en veilige werking van jouw installatie. Bij oplevering is jouw volledige installatie vakkundig volgens de veiligheidsnormen gemonteerd.

03