NIMIT installatietechniek

Wij zorgen voor comfortabel wonen en werken.

Wie zijn wij?

Jeffrey Kersjes en Phil Daniëls: twee jongens die als kleine knaapjes hun gouden handen al snel ontdekten. De ene bij z’n vader in het bedrijf, de ander op de werkplaats van zijn opa. In Nijmegen maakte het tweetal al veel furore met hun kennis en kunde wat betreft installatietechniek. Beiden als zelfstandig ondernemer, maar toch wisten ze elkaar vaak te vinden om klussen samen op te pakken. De vraag of ze samenwerkten rees steeds vaker, tot het moment dat de heren dachten: ‘’waarom ook niet, samen sta je sterker’’. Dat was het startschot voor een mooi, rasecht Nijmeegs bedrijf: NIMIT installatietechniek.

“Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen.”

Phill DaniëlsMede-oprichter
Mede-oprichter

Jeffrey Kersjes

Mede-oprichter

Phil Daniëls

Consectetur adipiscing elit. Etiam id mi faucibus, malesuada quam eget, facilisis turpis. Quisque ac purus erat.Donec id pharetra tellus, vitae vehicula dolor. Aenean leo lorem, tempor vel mauris in, interdum fringilla erat.

Nam auctor sodales dapibus. Ut et nibh sed neque lobortis mollis. Cras mauris tellus, ornare sed vestibulum eu, sagittis vitae justo. Vivamus pellentesque augue in orci commodo dignissim. Fusce id mi lacus.

Nullam ultricies mollis lorem, ac gravida diam pretium eget. Ut porttitor scelerisque lacus, a fringilla felis blandit sed.

Samen sta je sterker.

Jeffrey en Phil zijn beiden geboren en getogen in Nijmegen. Jeffrey onderneemt al 10 jaar onder de naam Kersjes Technische Installatie. Phil begon in 2013 zijn eigen bedrijf: Daniëls Installatie Techniek. Toen de jongens besloten de handen officieel ineen te slaan, moest er ook een nieuwe naam komen. Origineel, sterk en fris. Die naam kwam er: na wat brainstormsessies was NIMIT installatietechniek geboren. Zowel het vak- als werkgebied verbindt de jongens en ligt daarom ten grondslag aan de naam NIMIT Installatietechniek. NIMIT bestaat namelijk uit twee componenten. Enerzijds is het een verwijzing naar ‘Keizerstad’ Nijmegen, door de rasechte Nijmegenaren ook wel Nimwegen genoemd. Anderzijds verwijst het - met een afgekorte versie van het woord - naar installatietechniek.

Jeffrey en Phil zijn doorgewinterde installateurs die al veel tevreden klanten een lach op hun gezicht hebben weten te geven. Dat onderscheidt de jongens dan ook van de rest. Bij hen staat tevredenheid op nummer één. Daarmee bedoelen ze niet alleen een tevreden klant, want de heren stoppen niet voordat zij zelf ook écht tevreden zijn met het eindresultaat. Door de persoonlijke en sociale aanpak en het leveren van vakwerk hopen Jeffrey en Phil hun klanten net even dat extraatje te kunnen bieden. Ze denken met je mee, maar dan wel twee stappen vooruit. Omdat ze elkaar goed aanvullen, durven en kunnen de jongens op meerdere fronten meedenken, zodat het allerbeste resultaat behaald kan worden.

De ambities en dromen zijn groots: ooit ‘hét installatiebedrijf van Nijmegen’ worden, dat lijkt ze wel wat. En daarmee bedoelen ze nog niet eens de grootste, maar degene die genoemd wordt als antwoord op de vraag welke je moet hebben. Met de frisse blik, veelzijdige kennis en nauwkeurige manier van werken zit het in ieder geval goed.

Onze werkwijze

Samen ontwerpen we jouw ideale situatie.

De adviesfase is een van de belangrijkste fases. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen we niet alleen aan jouw wensen voldoen, maar kunnen we je ook deskundig begeleiden bij het maken van keuzes.

01

Wij gaan aan de slag met jouw waardevolle installatie.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de installatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met jou. Op deze manier heb jij hier zo min mogelijk hinder door.

02

De oplevering vindt plaats.

Je bent verzekert van een betrouwbare, efficiënte en veilige werking van jouw installatie. Bij oplevering is jouw volledige installatie vakkundig volgens de veiligheidsnormen gemonteerd.

03